Jelenlegi hely

Macskapanzió

Cicapanziónkban lehetőség van lakásban, kennelben való tartásra, hogy a kedvencek igényeit ki tudjuk elégíteni, míg értük nem jönnek tulajdonosaik.
Kinti cicaházaink kényelmes kuckókkal, mászófával, fali polcokkal berendezettek. Három oldalról tömör fa, negyedik oldalról rács választja el a kerttől, alja vastag deszka, teteje bitumenes zsindely. Jó idő esetén a lakásban tartott macskákat is kiengedjük ide. Hatalmas szemekkel néznek eleinte, majd nem győznek betelni a sok látnivalóval. Élményekkel gazdagon térhetnek haza, mint ahogyan a gazdik is a nyaralásból.

Álmosan elnyúlva-macskamódra
Ugrásra, mászásra, pihenésre alkalmas cicaház
Kényelmes kuckó a cicaházban

Ellátás:
Főtt, vegyes koszt, száraz táp, konzerv - igény szerinti gyakorisággal.

Milyen feltételeket kell teljesíteni?

  • az itt tartózkodás teljes időtartama alatt érvényesnek kell lennie a veszettség és a kombinált oltásoknak - ezt oltási könyvvel igazolni kell
  • friss bolha-kullancsriasztó szerrel kell kezelni a macskát, lehetőleg spot-on készítménnyel
 

Extra szolgáltatásaink:

  • műtét utáni lábadozás,
  • elletés,
  • gyógyszeres kezelés az állatorvos által meghatározott módon.

Állatorvosi ellátás megoldott, a megbetegedett macskákat a lehető legrövidebb időn belül állatorvoshoz visszük, illetve állatorvost hívunk hozzá.

Szállítás: előre egyeztetett időpontban el- illetve hazaszállítjuk kisállatát biztonságos bokszokban, személyautóval, háztól-házig mért kilométerrel.

Az állatok kényelmére való tekintettel lehet hozni az otthoni játékot, takarót, így megkönnyíthető az elválás a gazdától.

Álmosan elnyúlva-macskamódra
Cicaház festés után
Cicaház mászófával
Jobb együtt, mint egyedül.
Festett cica várja a macskavendégeket
Kényelmes kuckó a cicaházban
Luca vadászik
Ugrásra, mászásra, pihenésre alkalmas cicaház
Luca a hóban