Jelenlegi hely

Kutyakozmetika

Elötte
Utána

Ozmitz Klára vagyok. Gyerekkorom óta állatokkal foglalkozom. A kutyák ápolására első skót juhászkutyám, Borny szoktatott rá, hiszen ő velem élt egy lakásban, hát nem lehetett büdös, koszos. Földig érő, csodálatos bundájának fésülését nagyon szerettem. Egy életre megtanultam, hogyan kell egy ilyen típusú, aljszőrzetes fajtát rendben tartani, alaposan, bőrig kibontani, hogy ha ráfújok, csak szálljon a gyönyörű szőre és mindig úgy nézzen ki, mintha a kozmetikaszalonból jött volna ki éppen. Szerettem, ha megállítottak az utcán, és megdicsérték, milyen okos, milyen szép. Elfogadták a környezetemben élők, hogy lakásban tartom - pedig eleinte nem nézték jó szemmel -, mert látták, hogy sok gondot fordítok az ápolására, mozgatására, tanítására. Jó iskola volt ez kamasz énemnek, megtanultam, mire van szüksége az én kedvenc kutyámnak ahhoz, hogy élete boldog legyen és teljes és még ráadásul a környezet is elfogadjon bennünket. Csak úgy hívtak: a Kutyás Klára

Kutyakozmetikusként 1997-ben végeztem - diplomáim megszerzése után-, azóta szépítgetem környezetem kutyáit, macskáit. Minden fajta kutya és macska -legyen fajtatiszta, vagy keverék- korrekt, komplett kozmetikai ellátását vállalom, legyen az nyírás, vágás, trimmelés vagy fésülés.

2008. óta tanítással is foglalkozom, kutyakozmetikus tanfolyamokon oktatok.

Gépi nyírás
bemutatása macskán
Tanulói próbatétel
Sokszor segítségre
van szükség

Tanítványok, akikre büszke vagyok:

Kata
Ildikó
Zita

Mivel több, mint 25 éve élek szoros kapcsolatban kutyákkal, foglalkozom képzésükkel is, így nem okoz gondot sem a kistestű, sem óriási nagyságú állatok kezelése a kozmetika asztalon.

Munkáimra jellemző, hogy alaposan kibontott, rendesen megfürdetett, kiöblített, megszárított kutyákat kapnak vissza a tulajdonosok.

Lehetőség van arra, hogy a gazdák végignézzék kedvencük szépülését, de annak sincs akadálya, hogy munka előtt elhozzák hozzám, és majd csak munka után jöjjenek értük, így amíg a gazda dolgozik, a kutyus szépül. A napközbeni itt tartózkodás ingyenes.

Százhalombatta területéről ingyenesen szállítjuk a vendégeinket a kozmetikába és haza.

Teljes körű ellátást biztosítunk vendégeinknek, akik előzetes bejelentkezéssel vehetik igénybe szolgáltatásainkat:

  • fésülés,
  • nyírás kézzel-géppel,
  • trimmelés,
  • tépés,
  • fürdetés,
  • szárítás,
  • bűzmirigy kinyomása,
  • karomvágás,
  • fültisztítás.

Frizura kozmetika előtt
A rendezett frizura
Kozmetika előtt oldalról
Kozmetikázás után oldalról
Torzonborzan
Csinosan