Jelenlegi hely

Egy százalékos felhívásunk

Kérjük Önt, barátait, ismerőseit, hogy amennyiben jótékony célú szervezet javára még nem kötelezték el magukat, tiszteljenek meg minket azzal, hogy adójuk 1%-áról  közhasznú egyesületünk javára rendelkeznek.
Egyesületünk alapvető célja, a kutyatartók és állataik érdekeinek védelme, az ebből eredő konfliktushelyzetek megoldására. Egyesületünk feladatul tűzi ki a kutyakiképzés tárgyi és személyi feltételeinek megteremtését és biztosítását tagjai számára. Elő kívánja segíteni a szabadidő hasznos eltöltését, programokat, sporteseményeket szervez.

Állatbaráti tevékenységet támogat és szervez, különös tekintettel a szerencsétlen sorsú állatok mentéséhez szükséges háttér (panzió) biztosításával, valamint kapcsolatokat épít más hasonló tevékenységi körű szervezetekkel információcsere és együttműködés céljából.
Kérjük, hogy ha céljaink szimpatikusak Önnek, utalja 1%-át a Kutyabarátok Százhalombattai Egyesületének. Ezen összegekről köszönőlevelet nem fogunk tudni küldeni, mert az APEH az adózók személyi adatait titkosan kezeli, ezért ezennel mondunk köszönetet, hogy ezzel is támogatja munkánkat.
Amennyiben már elkötelezte magát, de szívesen segítené egyesületünk működését, a Takarékszövetkezet 64800073-10704121 számú számlájára bármilyen összeget befizethet, átutalhat.

Az egyesület nevében segítségét köszönjük:
Ozmitz Klára, Vadász Tamás tel: 06-30-99-20-666 , 06-23-358-119

Adószámunk: 18676721-1-13